Werkwijze

Kennismaking
Hoi aanstaand brui(d)spaar! Leuk dat je geïnteresseerd bent! Je staat op het punt niet alleen bruidspaar maar ook bruispaar te worden!!
Wanneer je me benadert voor een bruisreportage vind ik het erg belangrijk dat we elkaar eerst ontmoeten om kennis te maken.
Foto’s op de website of in een album dat jullie bij vrienden hebben gezien zeggen natuurlijk iets. Een offerte geeft misschien ook een bepaald beeld. Maar uiteindelijk merk ik dat het belangrijkste is een klik te ervaren en vertrouwen te hebben in elkaar.

Het is mijn passie alle gebeurtenissen, emoties, details, onverwachtse momenten en de voor het bruidspaar niet zichtbare zaken te vertalen naar een mooi fotoverhaal.
Daarvoor moeten jullie vertrouwen hebben in mij als fotografen en je goed voelen bij mijn aanwezigheid op de bruiloft. Het mogen meemaken van al die intieme momenten voelt voor mij als een grote eer. Door eerst kennis te maken wordt er een goede basis gelegd voor een ontspannen bruiloft!

Datum reserveren
Nadat jullie voor mij hebben gekozen reserveren we de datum definitief. In de week voorafgaand aan de bruiloft heb ik altijd nog contact met de ceremoniemeesters en het aanstaande bruispaar.

Twee fotografen
Voor bruiloften huur ik vaak een second shooter in. Met twee fotografen heb je natuurlijk meer foto's, maar ook meer onverwachte en spontane foto's. In ons kennismakingsgesprek kunnen we verder de voordelen bespreken en kijken wat in jullie planning past.

 

 

<<Voorbeelden  Album>>