Tarieven

Samen op pad met jullie twee. Dat is wat ik leuk vind en waar ik veel creativiteit in kwijt kan. Op een ontspannen manier gaan we op pad en laat ik me verrassen door jullie en de omgeving. Hopelijk verras ik jullie achteraf met mijn foto's!

Standaard tarief 2 personen € 250,-
Tijd ong. 1,5 uur
Foto's 20 a 30 foto's

 

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Reistijd binnen Nederland wordt niet berekend, wel een kleine kilometervergoeding van 21ct per km (de eerste 30km zijn inbegrepen). Ik werk vanuit Zwolle. Indien de reguliere reistijd heen en terug meer dan 1,5 uur bedraagt reken ik daarboven een kleine reistijdcompensatie van € 25,­ per half uur.

Je krijgt van mij geen vastgestelde hoeveelheid foto’s waarbij je de overige nog los moet kopen. Je krijgt wat door mij geselecteerd wordt en voldoet aan mijn professionele en kwalitatieve normen. Ik kan de foto’s via een downloadlink of op dvd/usb aanleveren.

De foto’s krijg je meestal binnen een aantal werkdagen. Ik hanteer voor shoots een uiterlijke termijn van 2 weken. Uitzonderingen daarop zullen voorafgaand aan de shoot met je worden besproken. (bijv. ivm vakantie)

De algemene voorwaarden van Bruisfotografie.nl zijn van toepassing.

Als fotograaf ben ik afhankelijk van mijn beeldmateriaal om te laten zien wat ik doe en kan. Nieuwe opdrachten komen grotendeels voort uit mijn eigen publicaties. Ik gebruik daarom foto’s die tijdens een fotoshoot gemaakt zijn voor promotie van mijn bedrijf. Dat doe ik via sociale media, mijn website en soms via drukwerk. Het is niet toegestaan om de ontvangen digitale bestanden te gebruiken voor commerciële doeleinden of de bestanden zelf te bewerken of bij te snijden.

 

<<Werkwijze